Nieuws

 • 1 juli weer binnen sporten!

  Vanaf 1 juli kunnen wij weer binnen sporten! Collega Corbin legt jullie uit ...

  Lees meer
 • Update

  Best lid! Afgelopen maandag zijn wij gelukkig weer gestart met het verzorg...

  Lees meer
Meer nieuws

Bosbad Noord-Sleen start samenwerking met Popping Sport

Bosbad Noord-Sleen en Popping Sport uit Emmen gaan samenwerken.

Met ingang van dit seizoen gaat Popping Sport de zwemlessen verzorgen die worden gegeven in het Bosbad in Noord-Sleen. Daardoor worden de zwemlessen professioneler aangepakt en krijgen ouders bijvoorbeeld de mogelijkheid om de vorderingen van hun kind te volgen in een speciale app.

Een stap vooruit

Door te gaan samenwerken met Popping Sport zet het bestuur van Stichting Bosbad Noord-Sleen een stap vooruit in de toekomst van het bosbad. Voorzitter Jan-Roelof Kunstman: “Voor een bad dat vooral op vrijwilligers draait, is het opzetten van zwemlessen best een hele klus en ouders verwachten ook meer dan een aantal jaren geleden. De stap om de zwemlessen samen met Popping Sport te gaan verzorgen is daarom voor ons een logische. Zij zijn een zwemschool die al 3 jaar de licentie Zwem-ABC hebben en voldoen daarmee aan alle kwaliteitseisen en wet- en regelgeving die aan een zwemschool worden gesteld. Wij borgen hierdoor de kwaliteit van de zwemlessen en kunnen onze energie stoppen in het zwemmen voor inwoners en toeristen. We zijn erg blij met deze samenwerking!”

Extra vestiging

Voor Simone Popping van Popping Sport was de vraag van het Bosbad in Noord-Sleen een mooie kans: “Ik vind het heel erg leuk om in het Bosbad aan de slag te gaan! Het wordt als het ware een extra vestiging van onze zwemschool, waar we alle reguliere zwemlessen gaan aanbieden. Voor ouders is het ook makkelijk, als een kind in het buitenseizoen zijn/haar diploma nog niet heeft gehaald of direct verder wil gaan voor zijn/haar volgende diploma, kan hij/zij  door naar het binnenbad van Popping Sport in Emmen.”

Aanmelden

Het Bosbad Noord-Sleen opent dit jaar op 22 april, de zwemlessen starten per 1 mei. Ouders kunnen hun kind nu al aanmelden voor de zwemlessen van Popping Sport in Noord-Sleen.                                                
Via www.bosbadnoordsleen.nl/zwemles worden ouders direct doorverwezen naar het aanmeldformulier van Popping Sport.
Voor informatie en vragen over de zwemlessen kunnen ze bij Popping Sport terecht via www.poppingsport.nl, zwemmen@poppingsport.nl of telefonisch 0591 629222.

Nieuws

 • 1 juli weer binnen sporten!

  Vanaf 1 juli kunnen wij weer binnen sporten! Collega Corbin legt jullie uit ...

  Lees meer
 • Update

  Best lid! Afgelopen maandag zijn wij gelukkig weer gestart met het verzorg...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Popping Sport
Waanderweg 194
7812 HZ Emmen

0591-629222

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.