Nieuws

 • 1 juli weer binnen sporten!

  Vanaf 1 juli kunnen wij weer binnen sporten! Collega Corbin legt jullie uit ...

  Lees meer
 • Update

  Best lid! Afgelopen maandag zijn wij gelukkig weer gestart met het verzorg...

  Lees meer
Meer nieuws

Popping Sport Emmen ruilt kinderspeelgoed voor fitnessweken.

Sinterklaas is een kinderfeest en het feest van de cadeaus. Een heerlijke tijd voor de meeste kinderen. Helaas niet voor ieder kind en daarom heeft Popping Sport Emmen de ‘Sinteruilactie’ opgezet. Daarmee wordt speelgoed voor kinderen verzameld, voor wie  cadeaus krijgen niet vanzelfsprekend is.

Tijdens de ‘Sinteruilactie’ kan iedereen die dat wil speelgoed inleveren tegen 1 week gratis sporten bij Popping Sport Emmen. Het ingeleverde speelgoed wordt voor 5 december geschonken aan het Leger des Heils.
Het Leger des Heils heeft toegezegd uiterlijk op 5 december al het speelgoed te schenken aan de kinderen die dat het beste kunnen gebruiken.„We hebben het eigenlijk heel goed, zonder dat we dat ons realiseren.
Daarom willen we met deze actie iets goeds doen voor kinderen die het minder getroffen hebben. Daarmee hopen we ze een mooie Sinterklaas te bezorgen”, aldus Michel Popping van Popping Sport Emmen.

Als u deze actie wil ondersteunen, kunt u uiterlijk tot 5 december uw speelgoed inleveren bij Popping Sport Emmen. Alles is welkom, zoals ballen, auto’s, lego (indien compleet), puzzels, computerspelletjes of wat dan ook. In verband met hygiëne ontvangen wij liever geen knuffels en poppen. Natuurlijk moet het speelgoed in goede staat zijn. Als dank voor uw gebaar, ontvangt u 1 week gratis fitness bij Popping Sport Emmen inclusief sauna en groepslessen.  Desgewenst kan die tegoedbon ook aan andere worden overgedragen.
Voor bestaande leden hebben wij waardebonnen voor vrij zwemmen!

Wilt u meer weten over de Sinteruilactie?
Vul dan uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • 1 juli weer binnen sporten!

  Vanaf 1 juli kunnen wij weer binnen sporten! Collega Corbin legt jullie uit ...

  Lees meer
 • Update

  Best lid! Afgelopen maandag zijn wij gelukkig weer gestart met het verzorg...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Popping Sport
Waanderweg 194
7812 HZ Emmen

0591-629222

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.