Nieuws

 • 1 juli weer binnen sporten!

  Vanaf 1 juli kunnen wij weer binnen sporten! Collega Corbin legt jullie uit ...

  Lees meer
 • Update

  Best lid! Afgelopen maandag zijn wij gelukkig weer gestart met het verzorg...

  Lees meer
Meer nieuws

Wat is Yoga?

Even voorstellen: Niels Mulder en Annelies Pfann. Vanaf januari 2018 hebben wij het genoegen om de yogalessen bij Popping Sport te mogen verzorgen. Yoga speelt voor ons beide een belangrijke rol in ons leven en er gaat geen dag voorbij dat we niet met yoga bezig zijn. 

Graag rekenen we in onze lessen af met de misvatting dat yoga zweverig is of alleen geschikt voor lenige mensen. Door op een laagdrempelige manier yoga aan te bieden willen we u onder andere leren te luisteren naar uw lichaam en te ontspannen. De verschillende houdingen maken uw lichaam flexibel en brengen uw zenuwstelsel tot rust. Kom een les volgen en ervaar hoe yoga op lichamelijk en geestelijk niveau uw leven enorm kan verbeteren.

Omdat we het belangrijk vinden om u op een professionele wijze les te kunnen geven hebben we destijds gekozen voor een opleiding aan de meest vooraanstaande yogaschool van Nederland: De Nieuwe Yogaschool van Amsterdam. Hierdoor bent u in onze lessen verzekerd van kwalitatief goede yoga!

De yogalessen blijven in het nieuwe jaar ongeveer hetzelfde zoals u van Popping Sport was gewend. Er zullen de drie volgende lessen worden gegeven:

Vrijdag 9:30-10:30 - Vinyasa Yoga: door adem en beweging samen te brengen kom u in een flow, die het lichaam op warmt, sterk maakt en de geest rustig. De lessen zijn intensief en worden daarom ook wel Power Yoga genoemd. Een complete work-out voor lichaam en geest. 

Vrijdag 19:30-20:30 - Yin/Relax Yoga: deze vorm focust zich op het totaal ontspannen van spieren. Door diepe ontspanning heeft u de mogelijkheid om te komen tot de diepere weefsels van het lichaam, botten en bindweefsel. Dit weefsel versterkt zich langzamer dan spierweefsel. Een houding wordt daarom langer aangehouden, (3 - 5 min.) om meer ruimte te creëren in uw lichaam. 

Zondag 10:00-11:00 - Gentle Yoga Flow: Een Vinyasa Yoga les in een lichtere vorm. Er is meer ruimte voor ontspanning en het ritme van de flow is wat langzamer. Vinyasa yoga in slow flow.

Hopelijk zien we u in het nieuwe jaar terug op de yogamat!

 

Namasté,

Niels & Annelies

 

Yoga gratis proberen

Maak nu geheel vrijblijvend gratis kennis met Yoga bij Popping Sport met een Gratis Proef 10 Daagse. Daarnaast kunt u ook o.a. gebruik maken van fitness, andere groepslessen, sauna en zonnebank.

Nieuws

 • 1 juli weer binnen sporten!

  Vanaf 1 juli kunnen wij weer binnen sporten! Collega Corbin legt jullie uit ...

  Lees meer
 • Update

  Best lid! Afgelopen maandag zijn wij gelukkig weer gestart met het verzorg...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Popping Sport
Waanderweg 194
7812 HZ Emmen

0591-629222

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.